Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akce iCafé

img-20160503-wa0001.jpgNejedná se o klasickou kavárnu, ale oázu pohody – pro celé rodiny – kdy můžete v teplých slunných dnech relaxovat v nádherném prostředí u řeky obklopení zelení. K maximálnímu relaxu můžete využít sedací vaky.

Projektorové plátno využíváme nejen pro akce města, ale i sportovní přenosy – olympiáda, MS ve fotbale, hokeji a podobně, kdy nabídku občerstvení upravujeme pro sportovní nadšence. Pro MS v hokeji 2016 to byly například „Pikantní buřty pečené na pivu se zeleninou a opečeným chlebíčkem“.

V dubnu jsme na přilehlé terase ve spolupráci s DS Scéna Kralupy uvedli představení Teatro Tyjátjátro, které bylo nejen dětem. Báječně se pobavily i rodiče. Ve spolupráci budeme i nadále pokračovat a co možná nevidět, toto úspěšné představení zopakujeme. Tentokrát snad již za lepšího počasí J

Dále úspěšně pořádáme pravidelné taneční večery. V letním období budeme pro taneční večery využívat i přilehlou terasu, takže obavy, že nebude kde tančit, nejsou na místě….  Přijďte i Vy na chvíli zapomenout na starosti všednodní a užijte si porci zábavy!!!!

O termínech našich akcí se vždy dozvíte na našem facebooku, nebo zde na stránkách.